Čtvrtek , 28 března 2024
Domů / Zo života / Zopár skvelých úvah

Zopár skvelých úvah

Úvaha č. 1: Predstav si kus švajčiarskeho syru, toho, čo je plný dier. Čím viac syru, tým viac dier. Každá diera zaberá miesto, kde mohol byť syr. Čiže čím viac dier, tým menej syru. Čím viac syru, tým viac dier a čím viac dier tým menej syru.
Záver: ČÍM VIAC SYRU,TÝM MENEJ SYRU.

Úvaha č. 2: Kto zavčasu vstáva, Boh mu pomáha. Kto zavčasu vstáva, spí poobede. Kto spí poobede, nespí v noci. Kto nespí v noci, ide flámovať…
Záver: BOH POMÁHA TÝM, ČO CHODIA FLÁMOVAŤ!

Úvaha č. 3: Boh je láska. Láska je slepá. Stevie Wonder je slepý.
Záver: STEVIE WONDER JE BOH.

Úvaha č. 4: Povedali mi, že som nikto. Nikto (nie) je perfektný. Takže ja som perfektný. Lenže iba Boh je perfektný. Z toho vyplýva, že som Boh. Lenže ak Stevie Wonder je Boh, tak ja som Stevie Wonder!
Záver: DO RITI, SOM SLEPÝ!

Úvaha č. 5: Keď to preženieme s alkoholom, skončíme ožratí. Keď sme ožratí, spíme. Keď spíme, nepáchame hriechy. Ak nepáchame hriechy, pôjdeme do neba.
Záver: ABY SME MOHLI ÍSŤ DO NEBA, MUSÍME SA OŽIERAŤ!

Úvaha č. 6: Myslím, čiže existujem. Hlúpe blondíny nemyslia, potom je ale nemožné, aby existovali hlúpe blondíny. Môj kamarát hovorí, že toto všetko sú blbosti, lebo on chodí s inteligentnou blondínou. Ak nejaká inteligentná blondína chodí s mojím kamarátom, musí byť hlúpa. A keďže hlúpe blondíny neexistujú, môj kamarát s nikým nechodí.
Záver: MÔJ KAMARÁT JE GAY!

Úvaha č. 7: V dnešnej dobe pracujúci nemajú čas na nič. Ale povaľači majú všetok čas na svete. Čas sú peniaze. Takže povaľači majú viac peňazí ako pracujúci.
Záver: ABY SOM BOL BOHATÝ, NETREBA PRACOVAŤ!

Úvaha č. 8: Piť veľa alkoholu zabíja neuróny. Neuróny, ktoré alkohol zabije, sú tie najslabšie. Ak pozabíja tie slabé, zostanú len tie, čo sú silné a inteligentné.
Záver: ČÍM VIAC PIJEM,TÝM SOM INTELIGENTNEJŠÍ!

Přečtěte si také

Základná škola Krompachy, r. 2053

Slovensko, Základná škola Krompachy, r. 2053. Učiteľka na základke kontroluje dochádzku: – Armani Lakatoš? – …